op til 40 personer

Mødefaciliteter

Har du en kontorplads i Flex Office Stavtrup, kan du frit benyttet de 2 indbydende mødelokaler, som er indrettet med præsentationsskærme og kan rumme henholdsvis 4 og 40 personer. Gæster af huset kan booke mødelokalerne på timebasis. I forbindelse med booking kan der desuden tilkøbes forplejning såsom morgenmad og frokost.

Det lille

2 – 4 personer

Det lille mødelokale er perfekt til mødet med 2-4 deltagere. I lokalet finder du en stor præsentationsskærm, som du hurtig kan tilslutte din computer. Lokalet er dermed perfekt til at præsentere en ide for din samarbejdspartner eller kunde.  

Det store

2 – 40 personer

I det store mødelokale finder du både et stort whiteboard og en stor præsentationsskærm. Her er der plads ved bordene til op til 40 personer, og rummet er dermed ideelt til præsentationer for større forsamlinger og workshops.  

Vil du booke?

Book som gæst på timebasis 

Som gæst af huset kan du lave en foreløbig booking. Herefter kontakter vi dig for at aftale nærmere. Brug af mødelokalerne afregnes på timebasis med mulighed for tilkøb af forplejning, som angives ved booking af lokalet. 

M: +45 2252 6866
E:  morten@flexofficestavtrup.dk