ARBEJDSRO & ET AMBITIØST NETVÆRK 

Kontorfællesskab  

Har du brug for en kontorplads, hvor du kan få arbejdsro og samtidig blive en del af et ambitiøst, professionelt netværk? Flex Office Stavtrup byder på i alt 26 kontorpladser i professionelle og præsentable omgivelser, hvor du både har mulighed for flexplads, fast kontorplads og eget kontor.  

Flexplads

Åbent co-working space

Flexpladserne er indrettet i det store, lyse og indbydende co-working space med højt til loftet. Her finder du 11 kontorpladser, hvoraf 6 af pladserne er vinduespladser med udsigt ind over Aarhus. Vælg selv, hvor du vil sidde fra dag-til-dag.

Fast kontorplads

Hav din computer stående

De faste kontorpladser er fordelt på 8 kontorer. Her er du sikret samme plads hver dag, med mulighed for at have din computer og andet habengut stående, som du skal have ved hånden, når du arbejder. F.eks. en ekstra skærm.

Eget kontor

Komplet arbejdsro

Har du brug for komplet arbejdsro, er dit eget kontor måske den rette løsning for dig. Her råder du over hele kontoret, som er møbleret med el-hæve/sænke borde og komfortable kontorstole. Endvidere kan det indrettes efter ønske og behov med skabe og lignende.

Adgang 24 / 7 / 365

Få adgang til Flex Office Stavtrup med din egen nøgle alle døgnets timer og alle årets dage.

750/750 fibernet og printfaciliteter

Hurtig internetforbindelse med fibernet og trådløse printfaciliteter.

Mødefaciliteter 2-40 deltagere

Indbydende mødefaciliteter med plads til 2-40 deltagere, fordelt på to mødelokaler.

Fælles kantine

I den fælles kantine spiser vi frokost sammen kl. 12. Her finder du faciliteter såsom ovn, mikroovn og komfur.

Deltag i sociale aktiviteter

Deltag i fælles morgenmad om fredagen, fredagsbar og andre sociale arrangementer såsom sommerfest og julefrokost.

Økologisk kaffe

Velsmagende, økologisk kaffe, brygget på friskkværnede kaffebønner.

Gratis parkering

Parkér din bil eller cykel på husets egen parkeringsplads, hvor dine gæster også kan parkere.

Faciliteterne i Flex Office Stavtrup

Faciliteter

Herunder kan du se hvilke virsomheder, der har kontorplads i Flex Office Stavtrup. Måske spotter du en fremtidig samarbejds- eller sparringspartner?

Wow - et fedt sted! Flex Office er et inspirerende startup-miljø fyldt med seje iværksættere. Her kan jeg være produktiv og sparre med andre selvstændige - de har endda givet mig nye kunder.

Camilla Dudzinski Nielsen
Emailpro
 

"Med en flex plads sidder jeg i Flex Office Stavtrup to dage om ugen. Faciliteterne er supergode, kaffen smager fantastisk, og der er opstået et godt arbejdsfællesskab, selvom vi arbejder i forskellige brancher"

Jacob Thomsen
V16
 

"Det gode sociale netværk, hvor man også kan finde en samarbejdspartner, gør Flex Office Stavtrup til noget særligt. Stemningen er mindst lige så god til hverdag som til den hyggelige fredagsbar. Ligeledes kan man altid finde en engageret sparringspartner"

 

Claus Høygaard
Business Insight 

"Jeg flyttede ind i Flex Office Stavtrup i maj 2020 på en fast plads. Mine kollegaer sidder i andre lande, og derfor er det en stor fordel for mig at være en del af et arbejdsfællesskab. Som bosat i lokalområdet er det desuden rart ikke at spilde tid i trafikken ind til byen"

 

Mikkel Falsig
Touax  

"Flex office Stavtrup er et rart hus at være i med en god, venlig og tryg atmosfære. Som bogholderi kan vi leve op til alle krav til GDPR med lås på døren til kontoret og alarm på hele bygningen. Det er desuden inspirerende at arbejde i et fællesskab med så mange forskellige brancher"

 

Majken Hjorth Andersen
PlusMinus Bogføring 

"Hos FlexOffice får vores journalister både professionelle rammer til deres arbejde og et givende fællesskab med de andre lejere. Begge dele sætter vi stor pris på."

 

Henrik Stegger Nielsen
Bestyrelsesformand Tipsbladet ApS

Husets faciliteter

Alt hvad du skal bruge for at drive og vækste din virksomhed.

Flex Office Stavtrup er et indbydende og ambitiøst kontorfællesskab, som danner de perfekte rammer for det daglige arbejde, både for selvstændige og for virksomheder med flere ansatte. Her bliver du en del af vores uformelle, men professionelle, netværk, som mest af alt føles som gode kollegaer.

Om Flex Office Stavtrup 

Huset, som danner rammerne om Flex Office Stavtrup, er nyrenoveret i 2019. Her finder du foruden de 8 kontorer et åbent co-working space og faciliteter såsom trådløs printer, 750/750 internetforbindelse samt to indbydende mødelokaler med plads til henholdsvis 4 og 40 personer.

Flex Office Stavtrup ligger i naturskønne omgivelser i Stavtrup, kun 5 minutter fra nærmeste motorvejsafkørsel og ca. 20 minutters cykeltur fra Aarhus C. Påtænker du at cykle eller løbe på arbejde, byder Flex Office Stavtrup på gode badefaciliteter, så du er klar til dagens arbejde.  

Frokosten nyder vi ofte sammen i den rummelige kantine i stueetagen, hvor der er god plads til alle husets brugere samt rig mulighed for faglig sparring eller at dele en historie fra dagen, der gik. I Flex Office Styavtrup drikker vi desuden økologisk og velsmagende kaffe, som er brygget på friskkværnede kaffebønner.

I den store have på 2200 kvm. kan du uforstyrret nyde din morgenkaffe. Find din yndlingsplads på en af husets terrasser. Afholder du et møde eller en workshop i huset, har du dermed også rig mulighed for at invitere deltagerne til en walk-and-talk eller et spil petanque i haven.  

Den fælles morgenmad om fredagen, som arrangeres af husets brugere, er den perfekte måde at starte fredagen på, som ofte også rundes af med en uformel fredagsbar. Her kan du lære de andre brugere i huset bedre at kende, og måske høre en røverhistorie eller to 

Kontorfællesskab med grøn profil 

I Flex Office Stavtrup bliver du desuden en del af et miljøbevidst kontorfællesskab, hvor lyset og computerne kører på grøn strøm, affaldet sorteres efter alle gældende retningslinjer, og hvor det økologiske kaffegrums får nyt liv i en body scrub, i jordbærbedet eller i kompostbunken.   

Adgang 24/7-365 

Alle husets brugere får egen nøgle, og dermed også adgang til kontoret alle årets dage og alle døgnets timer. Huset er selvfølgelig sikret med et alarmsystem, så du trygt kan have dine ting stående. Desuden har du adgang til et aflåst skab, hvis du har brug for at låse værdigenstande inde, når du er ude af huset i løbet af dagen.