Et ambitiøse netværk

Networking  

Når du har en kontorplads i Flex Office Stavtrup, bliver du hurtigt en del af vores ambitiøse netværk, hvor du har gode muligheder for at finde både faglig sparring og samarbejdspartnere.

At være en del af Flex Office Stavtrup er ligesom at være en del af en virksomhed med en positiv og ambitiøs virksomhedskultur. Her får du gode kollegaer, selvom I ikke nødvendigvis arbejder indenfor samme fagområde. Virksomhederne i Flex Office Stavtrup samarbejder også ofte på tværs eller løser opgaver for hinanden, når muligheden byder sig.

Bliv en del af et ambitiøst netværk  

… skal du med til frokost?

Selvom vi er ambitiøse, så er stemningen i Flex Office Stavtrup alligevel uhøjtidelig og uformel. Her er med andre ord rart at være, og vi bakker hinanden op, når vi søsætter nye projekter. Atmosfæren ved frokostbordet er ligeledes afslappet og imødekommende, og der er altid plads til en til ved bordet.

Giv din virksomhed og arbejdsglæde et boost

Er du selvstændig, eller arbejder du hjemmefra, vil du sandsynligvis opleve, at din virksomhed og arbejdsglæde får et boost, når du bliver en del af et uhøjtideligt, men professionelt, arbejdsmiljø. Inspirerende omgivelser med god energi, kan være en afgørende vækstfaktor for din virksomhed, især hvis du er selvstændig og driver en enkeltmandsvirksomhed.

Sociale arrangementer

Foruden den fælles frokost, den fælles morgenmad om fredagen og den tilbagevendende fredagsbar afholder Flex Office Stavtrup også sociale arrangementer såsom julefrokost og sommerfest for husets brugere.

 

Selvstændig eller flere ansatte? 

Arbejdsliv og privatliv kan nemt smelte sammen, når man arbejder hjemmefra. Desuden kan det være en ensom affære at arbejde hjemmefra hver dag. Med en kontorplads hos Flex Office Stavtrup bliver du en del af et socialt og fagligt fællesskab, som gør arbejdsdagen lidt sjovere.  

Vil du gerne kombinere din hjemmearbejdspladsplads med en kontorplads, så er en flexplads den rette løsning for dig. Her bliver du fra første dag en del af vores sociale fællesskab, men du kan fortsat arbejde hjemmefra, når det passer dig. Med en flexplads vælger du frit et bord i vores indbydende co-working space med høj til loftet og et godt lysindfald samt adgang til alle faciliteter og mødelokaler.  

Hvilke virsomheder har kontorplads i Flex Office Stavtrup?

Herunder kan du se hvilke virsomheder, der har kontorplads i Flex Office Stavtrup. Måske spotter du en fremtidig samarbejds- eller sparringspartner?

Lad os være ærlige, at arbejde hjemmefra kan være lidt ensomt… 

I Flex Office Stavtrup finder du hovedsageligt selvstændige og virksomheder med op til 5 ansatte, så du har rig mulighed for at udveksle viden og erfaringer med andre selvstændige og virksomhedsejere omkring udviklingen og driften af din virksomhed. Hos os får du ikke bare adgang til et bord og en stol, men til et sundt arbejdsmiljø, hvor du kan knytte personlige relationer, samtidig med at din virksomhed vækster.